19-10-06

donderdag 19 oktober: Net als dinsdag

Zo weer voldoende herstelt voor mijn volgende training. Ik had dinsdag een “probleem” met de instelling van de Garmin. Dit was dat je na een uur in Z1 de interval moest instellen en dat koste “veel tijd”. Maar ik had niet alleen dat probleem. Koen ook in het bezit van een Garmin had de zelfde problemen en stelde een vraag hoe dat moest. Was dus ook voor mij gelijk de oplossing, bedankt Koen.

Vandaag na het werk de werkschoenen om wisselen voor mijn loopschoeisel. Voor de training eerst nog even na het toilet want laatst moest ik onderweg ook al een noodstop maken. Even 5 minuten inlopen en naar na de rek en strek oefeningen gedaan, dit is iets waar ik nu meer aandacht aan probeer te geven.

Hierna op stap en ik mocht nu een uur in Z1 (145 bpm) lopen, en zoals Ingrid eergisteren tegen mij zij “ een snelheid waarbij je het gevoel hebt dat je ieder moment ingehaald gaat worden door een Nordic Walker”  kwam helemaal tot zijn recht. Maar ik kon dit keer mijn bpm beter onder controle houden en moest ook dit keer een noodstop maken wat 36 sec duurde. En aan het einde van de training nog 3 versnellingen van 80 meter gedaan.

8.50 km hardlopen 1:00.15 – 07:12 min/km – 8.3km/uur gemiddelde bpm 146

.

 

 

Op vakantie:

Er waren eens een vogel, een vis en een krokodil die zaten over hun vakantie te praten. "Waar ga jij op vakantie?" vroeg de vogel aan de vis.
De vis zei: "mijn vader kan goed zwemmen, mijn moeder kan goed zwemmen en ik kan goed zwemmen, het zal dus wel een zwem- vakantie worden".

"En jij?" vroeg de krokodil aan de vogel, "waar ga jij op vakantie?"
"Nou", zei de vogel, "mijn vader kan goed vliegen, mijn moeder kan goed vliegen en ik kan goed vliegen het zal wel dus een vlieg- vakantie worden".

"Waar ga jij op vakantie?" Vroeg de vis aan de krokodil.
De krokodil zei: "mijn vader heeft een grote bek, mijn moeder heeft een grote bek en ik heb een grote bek, dus we zullen wel weer naar Duitsland gaan."

20:49 Gepost door Richard.nl in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Goed getraind hoor! Langzaam lopen is altijd moeilijk vind ik..

Gepost door: jan | 19-10-06

de krokodil ... ik denk dat je grap zelfs gebaseerd is op waargebeurde feiten ;-)

Gepost door: geert | 20-10-06

Très bien Het is een kwestie van een knop omschakelen, dat langzaam lopen. Maar ik kan je verzekeren dat het werkt! Ik train dan niet op hartslag, maar moest verplicht langzaam. Op een gegeven moment liep (schuivelde) ik op het fietspad....'die mevrouw gaat echt langzaam hè mama', zei kindje op de fiets.....Tja...
Oh, en aan het instellen van de Garmin, dat is nog verre toekomst voor mij. Ik snap er geen houta van.

Gepost door: Petra | 20-10-06

noodstop? een noodstop Richard? waarvoor voor een Krokodil met een grote bek?? (leuk mopje!!)

Gepost door: Ronald | 20-10-06

reactie Richard het best kun je het instellen via training center werk het snelst.

Gepost door: koen | 20-10-06

Dat langzame is erg lastig; Het lijkt wel of je voor joker loopt. Ik ga dan ookvaak te snel. Je hartslag is mooi onder controle!

Gepost door: Ron | 21-10-06

De commentaren zijn gesloten.