17-10-06

dinsdag 17 oktober: 60 in Z2 met erna 3 versnellingen

Gestart met het trainen volgens schema en moet zeggen het ging goed. Alleen heb ik op mijn eerste dag met trainen volgens schema gelijk al een fout gemaakt. Er stond dat ik moest lopen in Z1 wat voor mij staat met een max bpm van 145. En wat deed ik Z2, lopen op een max bpm van 155.

Na een uur moesten er ook 3 versnellingen gedaan worden, ik heb nooit iets aan interval gedaan om blessures te voorkomen maar ik vond dit leuk. Dus moest ik even de Garmin instellen op een interval en dat was nog het zwaarste van deze training. Maakt de ene na de andere fout met het instellen. Uiteindelijk win ik toch.

Lopen op een lage hartslag is voor mij zeker wennen, ik trainde alleen maar op het maken van kilometers. Dit tot gevolg dat je jezelf opblaast. Bij thuiskomst gelijk even een Formule 1 Shake van Herbalife gemixt met Hero drinkontbijt genomen voor een versneld herstel. En Ingrid, het smaakte lekker.

8.84 km hardlopen 1:00.06 – 06:48 min/km – 8.8km/uur.

km 1 was de snelste in 06:11 langzaamste was km 8 in 07:36 (plaspauze) gemiddelde bpm 153

 

Dagje vrij?

Dus je wilt een dagje vrij?
Besef je eigenlijk wel wat je vraagt?

Een jaar heeft 365 dagen waarop gewerkt kan worden.
Er zijn 52 weken in een jaar, waarin je al 2 dagen vrij bent, er blijven dan 261 dagen over.
Per dag werk je 16 uur niet, wat gelijk staat aan 170 dagen, zo blijven er nog 91 dagen over.
Iedere dag besteed je 30 minuten aan het drinken van koffie, per jaar is dat 23 dagen, waardoor er nog 68 dagen overblijven.
Daarnaast heb je een uur lunchpauze per dag, wat gelijk staat aan 46 dagen. Zo blijven er nog 22 dagen over om te werken.
Normaal gesproken ben je 2 dagen per jaar ziek, zodat er nog 20 dagen overblijven.
We hebben 5 verplichte feestdagen per jaar, wat het aantal werkdagen reduceert tot 15.
Daarvan geven we je met een royaal gebaar 14 dagen vakantie, waardoor er nog maar 1 dag overblijft om te werken.

EN JIJ WILT DUS DIE ENE DAG VRIJ???

21:28 Gepost door Richard.nl in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

trainen Zo te lezen gaan de trainingen goed. Dat Herbalife ben ik geen fan van. Echter wanneer jij er beter van loopt dan gun ik je het. De mop van het dagje vrij ken ik al een aantal jaren. Blijft leuk om het iedere keer weer te lezen.

Gepost door: Bjorn Paree | 17-10-06

reactie Formule 1 shake ?
ga je daar harder van lopen?

Gepost door: koen | 17-10-06

intervals Ik doe graag intervals, maar sinds mijn HS-meter kapot gegaan is train ik niet meer op hartslag. Ik heb een trage rusthartslag dus zelfs als ik loop rond de 6 min/km ben ik nog altijd in Z1, dat is wel een voordeel.

Gepost door: Dirk | 18-10-06

Z1 het voelt misschien niet zo aan tijdens de training, maar als je écht sneller wil leren lopen, dan zijn de trainingen in Z1 de belangrijkste!

Gepost door: geert | 18-10-06

waar koop je dat herbalife-spul en bij hoeveel kilometer kan je dat gaan gebruiken? Waarom is het eigenlijk goed spul? Zitten er kalo's in of juist niet. Tell me more.....

Gepost door: Linda | 19-10-06

De commentaren zijn gesloten.