09-10-06

maandag 9 oktober: Herstel !!!

Na de Rabobankloop ben ik nog niet helemaal herstelt, spieren voelen nog behoorlijk aan. Maar geeft niets want het gaat super, ik hoefde niet eens achteruit de trap af iets wat bijna altijd moest na een lange DL.

Ook mijn schenen voelen goed aan. Vandaag Rob Veer aangeschreven en hopelijk gaat hij wat plannen uitwerken zodat ik mijn doel in 2007 kan gaan halen. Ook heb ik mij ingeschreven voor de halve marathon van Groet Uit Schoorl op 11 februari 2007. Dus het gaat weer ergens op lijken en het glas is weer half vol. Motivatie volop, veel schik en bovenal er veel zin in.

  

Etterbak:

 

Ik zie een agent een bon uitschrijven. Dus ik loop naar hem toe en zeg:
"Ik was maar 5 minuten binnen!"
Hij schrijft rustig door. Dus ik scheld hem uit voor impotente klootzak. Hij schrijft nu nog een bon uit omdat de banden zogenaamd versleten zijn. Nu begin ik hem pas echt goed zijn vet te geven.
"Uitgegroeide aambei! Playmobiel! Verdwaalde woestijnscheet!"
Ondertussen heeft hij zo'n beetje de hele ruit al vol gepropt met bonnen. Ik blijf schelden maar uiteindelijk merk ik dat het toch geen zin heeft en loop naar mijn auto die twee straten verder op staat.

21:49 Gepost door Richard.nl in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

schorrl is een hele mooie voor een halve. Egmond vind ik persoonlijk iets te zwaar door de omstandigheden erom heen. Maar Schoorl is echt een aanrader!

Gepost door: Linda | 10-10-06

Hey Richard!
Leuk dat je meedoet in Schoorl, ik sta ook ingeschreven maar moet even kijken want ik sta ook voor Egmond ingeschreven. Maar wie weet zien we elkaar daar en gaan we na afloop nog even gezellig kletsen!
Groetjes Tanja (je weet wel, die uit 020!)

Gepost door: Tanja | 10-10-06

Schoorl @Tanja: Ik mis jou weblog wel hoor!!! Maar ik zou het leuk vinden om weer even lekker bij te beppen in Schoorl. Hoe is het trouwens met Mascha? Haar programma op de schop, en ik geloof dat ze dat een dag later hoorde nadat ons gesprek. Zal vast geen leuk bericht zijn geweest. Of gaat ze nu Boer zoekt Vrouw makene????lol. Ik heb geen email dus dan maar via deze weg. Doei.

Gepost door: Rich@rd | 11-10-06

Inderdaad, het programma van Mascha is bijna ten einde maar er komt vast wel een nieuw programma waar ze haar kunnen gebruiken.....! Boer zoekt vrouw....haha! Misschien krijg ik Mascha nog wel zover dat ze ook meedoet in Schoorl, al durft ze de uitdaging nog niet zo goed aan. Ik ga mijn best doen haar over te halen. Wie weet komt er ooit nog een weblog, ik heb op zich genoeg te vertellen maar wacht tot ik een beetje beter ga lopen!

Gepost door: Tanja | 11-10-06

Reactie @Tanja: Had Mascha laatst de 10 em of de 4 em gelopen: Mocht ze de 10 em gedaan hebben dan lukt de 21 ook we. Eneje kan toch al goed lopen?!? Groet uit 078 bijna 010.

Gepost door: Rich@rd | 11-10-06

Spirit That's the spirit Richard! Positief, er lekker tegenaan en met een half vol glas!

Gepost door: Ron | 12-10-06

De commentaren zijn gesloten.