08-10-06

zondag 8 oktober: Nokia 5500

Sommige sporters houden ervan om muziek te luisteren tijdens bijvoorbeeld het hardlopen. Nu kun je daarvoor wel de mp3-functie van je mobiel voor gebruiken, maar vaak passen daar slechts enkele liedjes op. Nokia introduceert daarom de Nokia 5500 Sport Music Edition.

nokia 5500           nokia 55001

De Nokia 5500 Sport Music Edition wordt geleverd met een microSD-kaartje van 512 megabyte, een draagclip evenals een houder voor op je fiets. De telefoon kan gedragen worden om de middel of arm. De gadget heeft ook een stappenteller, zodat je kunt bijhouden hoeveel je hebt gelopen en hoeveel calorieën je hebt verbrand. De telefoon is uitbreidbaar met een GPS-systeem waarmee je ook je afstand kan meten als je een fiets- of skitocht doet. De telefoon beschikt over van-tekst-naar-spraak technologie, waarmee een sms wordt voorgelezen. Verder heeft het apparaatje een 2 megapixel camera.

Bloemist:

Een zakenman opent zijn nieuwe kantoor, waarop hij van een vriend ter felicitatie een krans ontvangt met daarop [Rust in vrede]. Het is duidelijk dat er een fout is gemaakt en de zakenman belt de bloemist om te klagen.
Nadat hij de bloemist heeft verteld van de fout zegt de bloemist: "Het spijt me heel erg van de fout, meneer .... maar wat nog erger is... er vindt vandaag ergens een begrafenis plaats waar bloemen worden afgeleverd met de tekst [
Gefeliciteerd met je nieuwe locatie]!"

20:38 Gepost door Richard.nl in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

reactie Ik heb bijna 18 jar bij een bloemist gwerkt maar dat is in die tijd nog nooit voor gekomen.

Gepost door: koen | 08-10-06

o,o die mop! lachen hoor. En zonder muziek kan ik echt niet lopen.

Gepost door: Linda | 09-10-06

Lachen Ogen dicht, dan zie je het voor je!

Gepost door: Ron | 09-10-06

Prachtig! Hahah ook ik ben al jaren bloemist maar gelukkig nog nooit meegemaakt(-: En die telefoon...Machtig ding hoor! En werkt echt! En goed! Ik heb hem nu sinds augustus en ben er nog steeds heel blij mee. Je kan ook gewoon lekker lopen, muziekje aan en geen koptelefoon, veel veiliger en het geluid is perfect* ik loop dan wel alleen he, voordat iemand denkt dat ik mijn medelopers met mijn muziek lastig val* Dagdag...

Gepost door: Michelle | 16-10-06

De commentaren zijn gesloten.