07-10-06

 zaterdag 7 oktober: Halve marathon.

rabobankloop

 

Eindelijk weer eens goed gelopen en wel de halve marathon tijdens de Rabobankloop hier in Alblasserdam. Altijd leuk om voor thuis publiek te lopen, trouwens weinig gezien. Zo vm naar de sporthal waar ik startnummer 21 kreeg en hierna vast mijn t-shirt ophalen. Best leuk natuurlijk om te starten met nr 21 op een halve marathon. Ik zag vele dorps genoten en kwam ook Karin van Doorn tegen (goeie vriendin van Martine) alleen zij liep de 10 km en na afloop niet meer gezien. Net iets voor de start kwam ook Lydia mij steunen de kids zouden later komen bij de finish. Ik zij tegen Lydia ga daar op de hoek staan dan kan je een foto schieten van mij naar de start, maar zoals gewoonlijk misluk dat bijna altijd.  Maar tot mijn grote verbazing stond ze op het 14.5 punt op te wachten om toch een plaatje te schieten, voor mij een mooie gelegenheid om even wat extra water te drinken want het mooie was er inmiddels wel af. Bij  km punt 19.68 stond ze er alweer voor mij en ik was trots en maakte wederom gebruik om even wat te drinken. Voor een dia voorstelling van mij kun je hier even kijken.  Maar na 2:06.37 netto kwam ik binnen en mocht daar eigenlijk best tevreden over zijn.  Kevin kwam aan lopen toen ik over de finish was en Tessa was het vergeten.  

Na 17 september (DtD) had ik niet meer gedaan dan 25 km geskeelerd en 1.45 km hard gelopen. Ben benieuwd hoe ik morgen vroeg mijn bed uit stapt. Na afloop heb ik nog even een bezoek gebracht aan een RopaRun team die geld inzamelde door middel van massage en hopelijk heeft dit morgen vroeg resultaat. Alles was goed geregeld en natuurlijk was het een van de mooiste omgevingen om te lopen heerlijk in de mooie natuur van de Alblasserwaard.

21.1 km hardlopen 2:06.37 – 06:00 min/km – 10km/uur.

km 1 was de snelste in 04:57 langzaamste was km 19 in 07:03 gemiddelde bpm 176 Overzicht in MotionBased

 

Haastige spoed is zelden goed.

 

Een jongen en een meisje maken een haastige wip op de achterbank van de auto. Na afloop zegt de jongen:
"Goh, als ik geweten had dat je nog maagd was, had ik er meer werk van gemaakt."
Waarop zij zegt:
"Als je wat rustiger aan had gedaan, had ik eerst mijn panty uitgetrokken."

23:05 Gepost door Richard.nl in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

knap goed gelopen hoor Richard, zeker met zo weining training in de benen sedert Dam tot Dam!

Gepost door: Ruthje | 08-10-06

hi richard, je hebt goed gelopen hoor!
mooie route , lekker zonnetje , alleen behoorlijke wind
ik had je inderdaad niet meer gezien na afloop was net weg voordat jij binnen kwam. had nog wel even op de site gekeken wat je tijd was
zelf de 10km ook goed gelopen 54.28
gr

Gepost door: karin | 08-10-06

Applaus!!! Super goed van je Richard! Bijna geen trainingskm´s en dan toch zomaar even een halve lopen! Geweldig. Leuke foto´s....ik heb je bijna overal gezien...

Gepost door: Petra | 08-10-06

topppp goed gelopen hoor Richard!
mooie foto's (was het niet te warm in een tight dan?)

Gepost door: Ronald | 08-10-06

Reactie @Ronald: Met de wetenschap dat ik na 9 km tot ongeveer 18 km tegenwind zou krijgen dacht ik daar goed aan te doen. Maar helaas het was erg warm, maar wel weer iets geleerd. Niet te snel een lange tight aan.

Gepost door: Rich@rd | 09-10-06

Top Niks mis hoor met je prestatie!

Gepost door: Ron | 09-10-06

De commentaren zijn gesloten.