02-10-06

maandag 2 oktober:

Al even geen loopschoenen aan gehad, even een rustige periode voor aanstaande zaterdag. Ik wil graag de halve marathon van Alblasserdam lopen en daarna rustig gaan opbouwen voor april 2007. Ik denk dat mijn voorbereiding voor 2007 geleidelijk aan zal moeten gaan, niet zoals ik heel het jaar gedaan heb Snel Snel Sneller. Mijn hartslag is te hoog die moet toch omlaag kunnen. We gaan het zien binnenkort.

Ik zat vanavond wat te surfen op hardloopnieuws en las daar een stukje over Kristijna Loonen waarin zij een brief heeft ontvangen van de KNAU met een laatste public warning. Na het verder speuren op het net kwam ik diverse verhalen over deze 36 jarige topatlete tegen en die logen er niet om. Ze wil graag haar leven beteren stond in een stukje van 19 juni j.l. in De Stem, helaas is dat nog niet helemaal gelukt op het sportieve vlak. Wie weet zal deze brief haar doen beseffen dat het echt niet zo werkt in het leven, misschien een mental coach een oplossing. Raymond van Barneveld heeft er ook veel baat bij gehad.

Schatje:

Een ouder echtpaar nodigde de buren uit om te komen eten. Telkens als de oude man zijn vrouw iets vroeg, begon hij met 'schat', 'lieveling', 'duifje', 'honnepon' enzovoorts. De buren waren onder de indruk, want het echtpaar was al bijna 60 jaar getrouwd. Toen de vrouwen even naar de keuken waren, zei de buurman tegen de oude man:
"Ik vind het zo mooi dat u uw vrouw na al die jaren dat u getrouwd bent, nog steeds koosnaampjes
geeft."
De oude man boog zijn hoofd.
"Om eerlijk te zijn, ik kan al tien jaar niet meer op haar naam komen."

21:51 Gepost door Richard.nl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ze mag me altijd bellen als ze een mental coach nodig heeft. Lijkt me echt een uitdaging

Gepost door: Linda | 03-10-06

Mevrouw Loonen Ze moet maar een spreekverbod krijgen....mevr. Loonen krijst maar raak. Ze is 36 (of al 37) gedraag je toch eens Kristijna! Kinderen krijsen, volwassenen niet.

Gepost door: Petra | 03-10-06

De commentaren zijn gesloten.