25-09-06

maandag 25 april: Nog stijf als een hark

Nog steeds voelt mijn lijf niet tof aan, mijn benen zijn top zwaar. Aankomende vrijdag maar naar de fysio. En eerder deze week naar de masseuse om de boel maar eens te verwennen.

Van het weekend ook nieuwe skeelers van het merk salomon gekocht, leuk voor volgend jaar of wanneer het mooi weer is dat jaar nog!! Ik wilde Rob Veer aanschrijven maar hikte nog een beetje door mijn “blessure” gezeur. Na 7 oktober wil ik er toch bloed serieus aan gaan werken om op 14 april te voldoen wat in mijn gedachte zit.

 

Mager:

Een man die broodmager is en desalniettemin niet eet maar vreet, meld zich na lang aandringen van zijn vrouw bij de dokter. "Dokter, ik geloof dat ik last heb van een lintworm...."

De dokter kijkt bedenkelijk naar het armetierige mannetje en zegt: "Ga maar op de onderzoekstafel liggen..." De dokter neemt een zaklampje en kijkt de man in zijn achterste. "Tja meneer, dat vereist een harde aanpak..." De arts loopt naar de achterkamer en komt na 5 minuten terug met een appel en een koekje. Hij schuift de appel met enig geweld in de man zijn achterwerk,
wacht vervolgens 5 minuten.... en stopt het koekje er achteraan. "Zo meneer... Herhaalt U dat de hele week en komt U vrijdag maar terug!". De man vertrekt met gemengde gevoelens huiswaarts. "Als dat maar goed gaat...", denkt hij. Hij houdt zich strikt aan het recept en herhaalt de procedure dagelijks. Die vrijdag is hij terug bij de dokter. "Zo meneer, alles goed gegaan?" vraagt de dokter.
"Jawel", zegt de man, "Maar ik ben geen gram bijgekomen, Dokter!" De dokter laat de man wederom plaatsnemen op de onderzoekstafel. "Dat is een goed teken." stelt de arts de man gerust. "Wacht U even, ik ben zo terug." De dokter vertrekt weer richting achterkamer om vrij kort daarop weer terug te keren met een appel en een........ Honkbalknuppel!! De man wordt ietwat wit om zijn neus en zegt: "Dokter, ik.........", waarop de dokter de man tot stilte maant. De arts schuift de appel in de man zijn achterwerk en gaat rustig zitten wachten.................. Komt na 5 minuten de lintworm naar
buiten en die zegt: "He joh.... Waar blijft mijn koekje?" MEP
!!!!!!!!!!!

17:13 Gepost door Richard.nl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

goud Zien er blits uit! Hopelijk is het geen echt goud wat er blinkt anders waren het heeeeeeele dure geweest. Je komt van wel weer in vorm hoor. Een tijdelijke dip komt bij iedereen wel voor. je kan niet eeuwig blijven pieken.

Gepost door: Linda | 25-09-06

gaaf Ze zien er gaaf uit, heb nog gekeken of ik je zag zondag, maar nee...

Gepost door: martine | 25-09-06

De commentaren zijn gesloten.