23-09-06

zaterdag 23 september: Hardlopen?

Vanmorgen om 07.00 uit bed om een stuk te gaan lopen. Eerst even ontbijten en even wat drinken om een lekkere bodem te leggen.

Even later wil ik mijn Garmin omdoen, LEEG. Dus eerst maar even opladen. Vervolgens was het dan 08.00 en kon ik gaan met Garmin om maar zeker niet vol geladen. Klein stukje gelopen en eerst even wat rek en strek oefeningen doen. Zo de tocht kon beginnen. Dat liep even anders, mijn heupen waren zo erg stijf dat ik na 1.45 km rechtsomkeer hebt gemaakt en vlug weer terug. Ik ben er van overtuigd dat ik met “wedstrijden” te veel hooi op mijn vork neem en daarom bijna altijd beroerd herstel. Dus volgende week wederom een afspraak maken met de fysio.

In de loop van de morgen ben ik naar sports world geweest om te kijken voor nieuwe skeelers. Er waren hele mooie bij voor hele mooie prijzen dus toch eerst even vergelijken via het internet.

Even later even naar sport 2000 geweest (Schoots Sport voorheen)en hij had nog 2 mooie lange zomer Mizuno tight in de aanbieding en 1 lange Asics winter tight. Dit allemaal voor een prijs van 30 euries!!!! Ik vertelde hem ook dat ik op zoek was naar skeelers en hij adviseerde mij naar den Dunnen in Bleskensgraaf te gaan. Helaas bij aankomst bleek dat hij altijd op zaterdag middag gesloten te zijn. Volgende week dan maar even kijken.

Onderwerp: In de klas 
   
"Liesje, kun je me vertellen waar God is?"
"Ik denk in de badkamer, meneer."
"Hoe kom je daarbij?"
"Iedere morgen staat mijn vader op de deur van de badkamer te bonken en roept hij: 'mijn god, ben je daar nog steeds?!'" 

21:16 Gepost door Richard.nl in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

rekken Ik vergeet vaak te rekken na een wedstrijd. Dan ben ik zo enthousiast en zit boordevol adrenaline dat ik het rekken vaak oversla. Ja, en dat levert nog al eens spierpijn op de volgende dag.

Gepost door: Linda | 24-09-06

Leeg??? Hoe kun je nu je Garmin leeg laten lopen? Als ik terug kom van een loopje is het eerste wat ik doe, het ding aan de comp leggen, uitlezen en opladen!

Ken je die van de drie mannen in de sauna? zal even mailen....

Gepost door: Petra | 24-09-06

reactie Volgens de handleiding van de garmin fr 305 zit daar een lithium-ion baterij in.
Deze kun je zonder probleem constant opladen.

Gepost door: koen | 25-09-06

De commentaren zijn gesloten.