31-08-06

donderdag 31 augustus: Skeelertraining

Na mijn droomloop ( met dank aan Ingrid) van zaterdag j.l. was het toch even rustig aan doen. Ik hoefde niet achteruit de trap af en dat geeft een goed gevoel. Door diverse werkzaamheden, adm en vele regenbuien was het moeilijk om de skeelers om te binden. Maar vandaag was het dan op de valreep zo aan het einde van de iet wat regenachtige maand eens goed droog.

Dus, skeelers aan en snel even een uur op pad. Al snel kwam ik een groep van 5 lopers tegen die ook richting de zijdebrug gingen maar skeeleraars niet, ja op 8 km kwam ik er een tegen die mij tegemoet kwam en een mooie slag had, daar zou ik nog wat van kunnen leren. Via de zijdebrug ging ik richting Oud-Alblas en haakte toen af naar Bleskensgraaf via de Geerweg.  Dit is een mooie route waar je weinig verkeer tegenkom en je lekker de gang er ik kan houden. Tot dat we in Bleskensgraaf aankomen, hier is de straat voor zien van waalsteentjes die in visgraatmotief zijn gelegd en dit voelt niet lekker onder je voeten. Na Bleskensgraaf weer naar Oud-Alblas via een route die ik nog niet eerder had gemaakt. Het was de Heulenslag aan het einde kom je dan weer op de zijdeweg. Hierna weer snel een oude bekende route gepakt en hup naar huis want het begint al snel donker te worden.

Even mee skeeleren  in de player.

25.08 km skeeleren 1:16:05 – 03:01 min/km – 19.8km/uur.

km 18 was de snelste in 02:36, langzaamste was km 14 in 03:38 gemiddelde bpm was goed hoor (Geen idee).

22:14 Gepost door Richard.nl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

rondje ook een leuk rondje, ga ik even bekijken om te lopen :-)

Gepost door: martine | 01-09-06

Brussel Ik hoorde onlangs van een kennis in Brussel dat daar op vrijdag avond tig skeelers de weg opgaan. Schijnt een giga happening te zijn. Wellicht eens daar gaan skeeleren??

Gepost door: Ron | 01-09-06

De commentaren zijn gesloten.