13-08-06

zaterdag 12 augustus: Dance Parade

Toen ik vanmorgen wakker werd had ik toch zin om naar de Dance Parade te gaan in Rotterdam. En toen ik in de huiskamer kwam wist ik zeker, ik ga vandaag naar Rotterdam. Het weer zag er goed uit al waren de vooruitzichten niet bepaald mooi te noemen. Maar hoop doet leven en gezelligheid kent geen tijd dus Kevin wakker gemaakt en hebben we de Fast Ferry om 11.20 genomen. Toen we langs de Maas Boulevard voeren zagen we de donkere wolken al hangen.

En dat hebben we geweten, het viel met bakken uit de hemel maar met een regenjack bij ons konden we toch gaan plezieren. Er reden 40 trucks met veel mooie vrouwen en DJ met heel veel verschillende stijlen van trance, urban en hardcore.

Natuurlijk ging mijn voorkeur uit naar Armin van Buren en Johan Gielen maar de grote sfeer maker was de wagen van de Hollywood Music Hall. Zij hadden dan ook het meest aantal gevolg achter hun wagen aan, met bekende hardcore zoals scooter en andere house muziek vermaakte zij de mensen op zijn best en zorgde er voor dat er naar hartelust gedanst werd op de snelle beats.

Natuurlijk hebben we tussendoor ook de zon mogen verwelkomen maar het merendeel van de tijd heeft het geregend. De route was dan ook ingekort en het tempo lag hoog dus waren wij rond 16.00 uur weer thuis en waren we het er samen over eens dat de vorige edities leuker waren.
 

00:06 Gepost door Richard.nl in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dance parade, rotterdam |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.