11-08-06

vrijdag 11 augustus: Hometraining dan maar

Yes, eindelijk weer weekend. Iets waar je maandag al weer naar uitkijk en beseft dat het bijna weer maandag is.  

Nu was het idee om morgen naar de Forward Dance Parade te gaan in Rotterdam waar wij de afgelopen 2 jaar ook een bezoek aan hebben gebracht. Het was werkelijk super om mee te maken. Zo liepen we vorig jaar achter de promowagen van Decibel Outdoor, wat een jaarlijks hardstyle festival is half augustus. Net zoals wij liepen er nog honderden andere achter aan al dansend. Met natuurlijk het hoogte punt de Erasmus brug op gaan. En alle honderden springend op de beats de brug in beweging zetten. Geloof me dat het een raar gevoel is maar kicken om meegemaakt te hebben.

Gezien het weer beeld ben ik bang dat we verstek laten gaan, jammer want ook Armin van Buren zal dit jaar ook een truck bemannen net zoals ook Johan Gielen die ik in de vorige editie,s al gezien heb. Deze twee DJ behoren tot mijn favorieten.

Na dat onze kater Joris enige tijd geleden overleden is hebben we weer een nieuwe aanwinst in huis. Na onze kat Duskey, Poes Mistey, Hamster Moppie en de drie slangen Snowie, adhdtje en Job  is Sheila een poes van 12 weken oud een nieuwe gast in ons huis.

Vandaag een training gedaan op de hometrainer van 1 uur en een parcours berg opwaarts. Mijn hartslag raakt ook niet echt onder de indruk van het werk dat ik verzet tijdens deze tocht. Wat wel lekker is dat je gelijk naar het EK atletiek kan kijken. Niet tegenstaande dat is dat ik liever buiten loop. Afgelegde kmters waren 35.15 al snap ik daar niet erg veel van want dit is toch best een hoop. Maarja het beeldscherm geeft het aan.

22:08 Gepost door Richard.nl in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hometrainer Dat op de hometrainer herken ik wel. Lekker TV kijken en maar do0rtrappen. Je bent dan zo een uurtje verder en dan staat er inderdaad meer als 30 km op de teller. Is best lekker af en toe.

Gepost door: Ron | 12-08-06

Lief poesje! 3 slangen? Is dat niet eng? Het nieuwe poesje lijkt me een schatje.....
Hoe is jullie mening over Tiësto??

Gepost door: Petra | 12-08-06

@Petra Voor slangen die wij hebben hoef je niet bang te zijn dit zijn namenlijk wurgslangen. Ik moet wel bekennen dat ik er voorzichtig mee ben en toch een beetje bang. Daarin tegen is Lydia er totaal niet bang voor en vindt mij dan ook een watje. Wat betrefd Tiësto, hier hebben wij 18 albums van en een DVD van 2004 live in het Geldredoom. Ik vind zijn nummer goed maar de mixen en sets van DJ Rob Evans en Blank en Jones vind ik beter.
Van DJ Rob Evans heb wij 67 mixen met een totale grote van 8.15 gig

Gepost door: Rich@rd | 12-08-06

gezellig leuke foto's van de Dance Parade!

Gepost door: Ronald | 13-08-06

Gaaaaaf!!! Allemaggie, wat een albums van Tiësto!! Als we elkaar zien in September krijg je wat van me, help maar onthouden.....

Gepost door: Petra | 13-08-06

De commentaren zijn gesloten.