03-07-06

zondag 2 juli: Skeelertocht

Het word geen echt sportweekend maar genieten des te meer. Heerlijk vertoeven in de zon en ook nog de auto in de was gezet. Binnenkort naar Le France dus de Volvo moet weer even beschermt worden tegen extreme UV-stralen. Met de voetbal poule gaat het totaal de verkeerde kant op, ooit derde gestaan maar nu ergens onderaan. Helaas weer geen flatscreen gewonnen.

 

Plots kreeg ik de kolder in mijn kop en dacht van “ ik ga even een skeeler tochtje maken” het is tenslotte te warm om te lopen en skeeleren vergt iets minder energie dan hardlopen.

Rond 19.00 uur vertrek ik en ga lekker de polder weer in. Dus ik kom met een lekkere vaart aan bij de Kortlandse brug, hebben ze daar grind gestrooid.  Kon nog net blijven staan en probeerde wandelend eroverheen te gaan. Toen links af richting de Witte Molen.  Hierna richting de Zijdebrug om door te toeren naar Bleskensgraaf, Brandwijk en Molensgraaf. Na 15 km maakte ik een keerpunt.

Terug weer door Oud-Alblas dook ik Kortland weer in.

Maar op een kleine 2 km van huis hadden ze ook grind gestrooid, dus rechtsomkeer en terug naar Oud-Alblas om via de andere ingang het dorp binnen te komen. Het was de langste skeelertocht die ik tot op heden gemaakt heb. Weer een trots gevoel.

33.23 km skeeleren 1:41:53 netto – 03:04 min/km – 19.6km/uur – bpm van 169.

km 17 was de snelste in 02:44, langzaamste was km 28 in 03:28.

05:31 Gepost door Richard.nl | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

km zo gaan de km s snel! mooi rondje.

Gepost door: martine | 03-07-06

Grind Je maakt zo wel een lekkere afstand. En knap dat je niet, net als Jos Verstappen, in het grind bent beland..

Gepost door: Ron | 05-07-06

De commentaren zijn gesloten.