25-06-06

zondag 25 juni: Voetbal

Vandaag weer goed hersteld uit de veren gekomen. Wat dat betreft gaat het super hoor, de duurlopen kan ik redelijk goed opvoeren zo. Want in september gaan we toch trainen naar de 30 km hardlopen om de marathon goed te doorstaan en een nieuwe PR te plaatsten want met 05:00:20 moet dat gewoon lukken.

Mijn oma vertoefd haar dagen in een verpleegtehuis en wij hebben even een bezoek aan haar gebracht. Ze is alleen nooit tevreden over het eten wat daar geserveerd wordt, en haar spraak is niet zo goed meer wat haardan veel energie kost. Maar ze zag er vandaag toch iets beter uit dan 2 weken terug en dat geeft toch hoop. Diep in haar hart zou ze toch graag weer thuis in haar vertrouwde omgeving te zijn. Ik acht de kans alleen erg klein. Mocht haar einde nabij zijn dan zal ze toch voor de laatste keer naar huis gaan want dat wil ze erg graag.

Voor de rest was het vandaag een bezoek brengen aan mijn broer die lekker buiten zat onder de zonnescherm die ons beschermde tegen de regen want dat deed het zo rond 17.00 uur met bakken uit de hemel.

Nu in afwachting van de match Nederland – Portugal, mijn verwachte uitslag 3 – 1.

Fijne voetbal avond een ieder.

19:48 Gepost door Richard.nl | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.