25-06-06

zaterdag 24 juni: Weer een halve marathon.

Na een week waarin het even niet sporten was maar andere dingen de tijd op eiste vond ik het weer tijd dat om duurloop zou doen. Ik wilde wederom vroeg op pad om te zien of het weer kon om een halve marathon te lopen.

Tijdens deze loop heb ik geprobeerd enkele dingen te onthouden die mij opvielen. Een van het allerleukste was toen ik door Oud-Alblas liep en daar een boer zag zitten die een koe nog op de ouderwetse aan het melken was, je waant je plots 35 jaar terug toen mijn opa dat nog deed. Ook zag ik een schimmel pony die de gekrompen versie was van het paard van Pippie Langkous. Ook had er een snip het gevoel dat ik zijn jonge kwam stelen en de aanval opende om mij te verjagen.

Na 10 km kwam ik Ellen en Wim tegen die aan het skeeleren waren en na 19.3 km zag ik Sem, Petra en Nick die een fietstochtje hadden gemaakt. Petra wilde nog even naar het gemaal maar Sem dacht daar anders over. Petra won en Sem had pech. Het ging wederom perfect en mijn tijd was bijna 2 minuten sneller dan een week terug.

Nou de komende week ziet het er een stuk rustiger uit dus ga ik zeker nog wat kilometers draaien.

21.11 km hardlopen 01:57:24 netto – 05:33 min/km – 10.8 km/uur – bpm van 162.

km 1 was de snelste in 05:17, langzaamste was km 8 in 05:56 (drinkpauze).

 

10:42 Gepost door Richard.nl | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.