20-06-06

maandag 19 juni: Skeeleren.

Na de laatste 21 km hardlopen vond ik dat ik snel herstelde en amper een pijntje had, enigste probleem was dat ik zaterdag en zondag pijn in de rug had. De pijn leek als of ik door mijn rug was gegaan maar kon geen oorzaak vinden dat het iets te maken zou hebben met het lopen. Vandaag ging het dan weer zo goed als goed en zo zie je maar dat werken zeker niet slecht is.

Tessa had vandaag haar kennismaking op De Lage Waard waar zijn binnenkort een brugpieper gaat worden en Kevin is begonnen aan zijn repetitie week en heeft dan ook maar een paar uur studie van de week.

In de avond Kevin nog even overhoord met wiskunde en toen even een ronde op de skeelers.

Het weer was lekker zonnig met een zeer harde wind. Dit maakte het mogelijk om een nieuw record op een km te zetten, maar natuurlijk krijg je ook tegen wind en dat is dan bikkelen. 

12.70 km skeeleren 00:38:29 netto – 03:01 min/km – 19.8 km/uur - bpm. km 3 was de snelste in 02:21 ( gemiddelde km van 25.4 km), langzaamste was km 7 in 03:38 (keer punt).

05:25 Gepost door Richard.nl | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

skeeleren Ik vroeger ook aan skeeleren gedaan. 5 x de marathon in Rotterdam. De laatste jaren is het erbij ingeschoten, was leuk om te doen. Nu alleen nog lopen

Gepost door: Hans | 20-06-06

De commentaren zijn gesloten.