11-06-06

zaterdag 10 juni: Dom

Voetbal, voetbal en nog meer voetbal kijken en hardlopen was wat er vandaag gedaan is. S,morgens eerst uitgeslapen en ook nog een voeg boven het latei uitgehakt waarna ik rond 13.30 besluit om een rondje van 10km te maken.

Het was zeer warm en dacht bij mezelf “is dit slim” maar ja toch doen want ook dit wilde ik ervaren. Na 5km omgekeerd om de 10km te maken maar het was echt afzien met een temp ruim boven de 20 graden. Bij deze tempraturen moet je wel om de 5 km drinken, en dat had ik nou net niet. Na 6.5 km ben ik gaan wandelen en af en toe een dribbel tussendoor.

Bij de 9 km kwam ik Wilma en Rob tegen (kennissen) zij waren wezen fietsen en hadden water bij hun. Dus kreeg ik van Wilma een fles met water die met hartelust op ging. Daarna in een lichte snelheid naar huis gegaan en veel gedronken. Als slot conclusie moest ik toch even denken aan Richard Bottram denken. 365 Marathons lopen in 365 dagen, hij zal alle weersomstandigheden gaan meemaken. En ik denk zelf dat wanneer het koud weer is het beter uit te houden is dan met deze hitte. Ik zeur niet natuurlijk want het is bijzonder lekker weer om buiten voetbal te kijken.

6.56 km hardlopen 00:36:31 netto – 05:33 min/km – 10.80 km/uur - bpm van . km 1 was de snelste in 05:06, langzaamste was km 4 in 05:45.

10:04 Gepost door Richard.nl | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

niet zo slim Het is zowiezo geen pretje om met deze temperatuur te lopen, maar om op het heetst van de dag zonder water te gaan lopen is niet echt slim! Gelukkig is het goed gegaan, maar ik hoop dat je de volgende keer zo verstandig bent om wel water mee te nemen!

Gepost door: Patricia | 12-06-06

De commentaren zijn gesloten.