05-06-06

maandag 5 juni: het liep op rolletjes

Wat lijkt je nu leuk om te doen op 2e pinksterdag? Lekker naar een woon boulevard om meubeltjes te bekijken, nou nee hoor aan mij niet besteed. Lekker uitgeslapen na het gepaste feest gedruis op de overwinning van jong oranje tegen Oekraïne . En later op de dag wilde in samen met Lydia of met Marrie Skeeleren. Lydia vond dat er teveel wind stond en gaat vanavond op de hometrainer en Marrie (buuffie) was ook druk dus uiteindelijk “alleen” opstap.

Ik ging richting Nieuw Lekkerland en ondervond dat het zeer druk was met fietsers (dus zeker niet alleen)  en koos er voor om de route andersom te nemen met als optie om toch verder te gaan als gepland. Uit eindelijk ben ik via Nieuw Lekkerland naar Oud Alblas toen bijna in Wijngaarden weer richting Bleskensgraaf waarna dwars door Oud Alblas en Kortland om na 1,5 uur weer thuis te zijn. Er stond veel wind en dat maakte de tijden ruim verschillend. Ook kwam ik net voor Bleskensgraaf een bonte toertocht tegen van oude tractoren. Dit was een mooi gezicht al die oldtimers met vaak aan het stuur ook echte oldtimers.

27.87 km skeeleren 01:30:24 netto – 03:14 min/km – 18.50 km/uur - bpm van 144. km 6 was de snelste in 02:46, langzaamste was km 14 in 04:02.

 

19:36 Gepost door Richard.nl | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

tractors We hadden elkaar zomaar tegen kunnen komen, ik heb de tractors ook gezien, er was een feestje bij bleskensgraaf...

Gepost door: martine | 06-06-06

Nel en de Krom Het feestje was bij Nel en de Krom denk ik? Er stonden daar vele auto,s. Ook die mooie Ferrari nog gezien?

Gepost door: Richard | 06-06-06

linkje Hoi Web-logger en hardloper of atleet!

Ik ben Leo Tolboom en ik heb een startpagina, runningman.eigenstart.nl , daarop verzamel ik zoveel mogelijk web-log’s over hardlopen en atletiek, jij staat er ook bij! (ga maar kijken!)
Mijn vraag, wil je mijn linkje op je site zetten? Weet je nog web-log’s over hardlopen of atletiek geef ze aan mij door dan zet ik ze erbij.

groeten
Leo Tolboom

Gepost door: Leo | 07-06-06

De commentaren zijn gesloten.