04-06-06

zondag 4 juni: Finale onder de 21 jaar.

Het geen betekend dat vandaag Nederland in de finale staat tegen Oekraïne onder de 21 jaar. Maar er stond ook nog een andere wedstrijd op het programma, het Nederlands elftal ging een oefenduel spelen tegen de Aussies.  En het eindresultaat was ook niet helemaal naar wens. Een gelijk spel was het hoogst haalbare vandaag nadat Marco v Basten en zijn spelers eerder 2 oefenduels winnend afsloten.

Gisteren was het een beetje klussen thuis en in de loop van de middag rond 16.00 uur kwam het idee met een van de buurtjes om een BBQ te organiseren op 2e pinksterdag, dus even een paar andere buren vragen of zij er ook wel zin in hadden en het plan was gesmede. Snel in de auto om vlees en andere benodigdheden te halen want het is tenslotte zaterdag en pinksterweekend dus de kans dat er nog veel in de schappen zou werd klein geacht.

Desondanks toch voldoende kunnen inslaan en houtskool in overvloede. Enkele momenten later kozen we er toch voor om de BBQ dezelfde avond te houden. Dus lekker aan het bakken geweest en een paar heerlijke Hertog Jannetjes naar binnen gewerkt en toen het donker was hebben we de BBQ als terrasverwarming gebruikt want het is nog steeds geen zomer. Zo ook nog 3 lekkere zwarte sambuca,s op en had een volbanaan gevoel en had bij de “openhaard” al een paar wegtrekkers gehad.

Vanmorgen met een toch iet wat houten kop me bed uit en om 08.45 een duurloop gedaan. Het weer was prettig te noemen alleen is de wind nog steeds krachtig, al vind ik dat vaak lekker voor het laatste stuk.

10.00 km hardlopen 00:53:38 netto – 05:21 min/km – 11.20 km/uur - bpm van 170. km 1 was de snelste in 05:03, langzaamste was km 6 in 05:34.

17:44 Gepost door Richard.nl | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.