27-05-06

zaterdag 27 mei: Rain down on me.

Met als gedachte dat diverse mensen hardlopen in de regen en dat ervaren als lekker dacht ik zo van, gaan we ook proberen. Martine en Ronald beleven dit positief. Hoe zou het gaan? Om 14.30 schoenen omgebonden en dacht ik ga voor en tien km. Nu ervaar ik de laatste tijd dat ik 4 km nodig heb om in trance en cadans te komen waarna ik vaak op mijn beslissing terug kom en vaak verander van kmters. Ook probeer ik steeds meer binnendoor weggetjes om zo optimaal van onze omgeving te genieten, zo zag ik in Kooiwijk een onverharde weg en bij aanvang van de run wilde ik daar heen. Het was een leuke route die uit kwam op de Hekweg in Oud Alblas. Iets verder op het 4 km punt zag ik een mooie blonde vrouw tegemoet snellen die ik later op mijn 7.5 punt wederom tegen kwam en vertelde haar dat de derde keer trakteren wordt. Daarna niet meer gezien natuurlijk!!! Het was onderwijl gestopt met regenen alleen kwam het nu met bakken naar beneden. Maar ja je wil iets onderzoeken of niet. Via de Zijdebrug weer huiswaarts gelopen en deze keer waren de snippen niet aanvallering zoals de laatste keer. Mijn ervaring met lopen in de regen is: Dat je erg nat WORDT.

15.45 km hardlopen 01:25:06 netto – 05:30 min/km – 10.90 km/uur - bpm van 167. km 1 was de snelste in 05:12, langzaamste was km 6 in 05:46

 

20:09 Gepost door Richard.nl | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

lekker maar was het alleen nat of ook lekker?

Gepost door: martine | 30-05-06

@Martine: Nat of Lekker Het was lekker nat en lekker. Alleen door de harde wind vond ik het wel fris de laatste 6 kmters.

Gepost door: Richard | 31-05-06

De commentaren zijn gesloten.