21-05-06

 zondag 21 mei: Hardlopen huphup

Na een paar drukke werkdagen was het toch vandaag de bedoeling om te gaan hardlopen. In eerste instantie wilde ik rond de klok van 07.00 uur vertrekken, maar na afgelopen week dacht ik bij het openen van mijn ogen: Daaaaaaaaaaaag vandaag niet. Lekker even uitgeslapen tot 09.30 uur. Iets wat ik al dagen niet gedaan had. Uiteindelijk was het weer ouderwets baggerweer, en was ik blij met mijn extra slaapuren. In de morgen diverse weblogs bezocht en ofcourse viel die van Martine op. Natuurlijk de geweldige vermoeide foto van haar met de opvallende tekst “ Het was een lange en vermoeiende dag.....” . Ook even Linda en Michelle veel suc7 gewenst met hun Marikenloop in Nijmegen (ik mocht niet mee lopen)en niet te vergeten Wanno die vandaag een marathon in Hoorn gaat lopen. Zelf ben ik om 13.00 uur een ronde gaan maken van 10 km die uiteindelijk iets verder was.

 

Ik liep al met het plan om mee te doen aan de Dam tot Dam loop in september en heb deze week afgesproken om samen met Martine en hopelijk vele andere lopers te gaan lopen voor de Right to Play. Zij zochten nog deelnemers en Martine heeft toegezegd dat zij haar best ging doen om deelnemers te vinden. En wie Martine kent weet dat zij succes zal hebben. Het is geweldig om een goed doel te steunen en zeker wanneer het kinderen betreft.  Dus wilt u onze actie financieel steunen stuur dan een email naar info@ikloopdemarathon.nl voor meer informatie.

11:39 km hardlopen 01:03:46 netto – 05:35min/km – 10.70 km/uur - bpm van 165.

 

20:14 Gepost door Richard.nl | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Niet op zondagochtend! Ha Rich@rd! Dank je wel voor de reactie op de MarikenPR!
Natuurlijk ga je niet hardlopen op Zondagochtend om 7 uur!! Dat is toch echt veel te vroeg! Het betere weer was in Nijmegen in de middag te vinden.....
Ik heb me ook opgegeven bij Martine en we zullen elkaar dus daar gaan zien. Lijkt me geweldig.

Gepost door: Petra | 22-05-06

right to play Dat lijkt me weer een mooi doel. Fleur en ik zijn enkele jaren geleden ook in Mali geweest op uitnodiging van een andere NGO Mali Enjeu, die zich o.a. bezighielden met de scholing van jongeren. Het is werkelijk één van de armste landen van Afrika die onze steun goed kunnen gebruiken. Misschien lukt het me wel 17 september vrij te maken, moet dit even bekijken.

Gepost door: Dirk | 23-05-06

leuk leuk richard!! Ik verheug me erop, met al die loggers voor een mooi doel lopen!

Gepost door: martine | 24-05-06

De commentaren zijn gesloten.