18-05-06

Woensdag 17 mei: 10 km Verkerkloop

Het was woensdag avond en ik had me enkele weken geleden ingeschreven voor de Verkerkloop in Zwijndrecht. Dus rond 19.00 uur richting Zwijndrecht,  daar aangekomen zocht ik een veilige parkeer plaats en vond deze bij de Korfbal club niet ver van het strijdtoneel. Rustig naar Verkerk gelopen en daar het startbewijs in ontvangst genomen. Heel apart was het startnummer, hier zat een rode draad aan de binnen zeiden. Geen idee waar het voor diende misschien als bevestigingspunt voor de spelden? Na afloop bleek het een geweldig systeem te zijn waarmee de netto en bruto tijden mee geregistreerd werden. Maar ja, ook Martine was van de partij om de 10 km te trotseren en rond 19.45 kwamen we elkaar weer tegen. Praatje pot en langzaam richting de start. Na de start liep ik de eerste km in een tijd van 4:45 dit was voor mij een super km. Na 8 km had ik nog ruimte om te versnellen en dat resulteerde in een voor mij geweldige tijd. Na afloop samen met Martine de prijsuitreiking afgewacht onder het genot van een biertje want wederom was het de prijsvechter gelukt om een prijs in de wacht te slepen. Met de derde plaatst kon ze tevreden zijn want de prijzen die er te verdienen vielen waren niet mis. Met een bos blomen en een Combi magnetron kon ze tevreden naar huis gaan. Even had ik nog een stille hoop dat ik in de prijzen zou vallen maar mijn naam werd niet opgenoemd. De weg naar huis ging nou niet bepaald vlotjes, Martine wist niet waar haar auto precies stond dus gingen we aan de wandel (met een magnetron). Na een flinke ronde gelopen te hebben stonden onze auto,s nog geen 100 meter bij elkaar vandaan. Al om al was het een leuke avond en een geweldige PR gelopen. Vandaag (donderdag) kon ik zien dat ik precies 100ste geworden was bij de mannen. Toch ook best een prijs waard toch!!!!

10 km hardlopen 00:50:36 netto – 05:04min/km – 11.86 km/uur - bpm van 173.

19:24 Gepost door Richard.nl | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

top haha, we zijn ws de enigste lopers geweest die met een magnetron rond hebben gelopen. Top gelopen hor richard en weer gezellig! en zijn we nog de foto vergeten!

Gepost door: martine | 18-05-06

Foto Inderdaad, zijn we nog de picture vergeten. Als ju nu eens in het weekend bij de molens gaat trainen kunnen we samen een loop doen? Wel in mijn tempo hahahaha, kan jij op je gemak foto,s gaan schieten.

Gepost door: Richard | 18-05-06

De commentaren zijn gesloten.