10-04-06

maandag 10 april:The day after.

Na eindelijk op de roze wolk beland te zijn heb ik op een spijkerbed geslapen. Brrrrrrrr, ik denk dat deze nacht 16 uur lang was. Allemachtig, ik wist niet hoe ik moest gaan liggen mijn bovenbenen en kuiten waren compleet verzuurt en vermoeid. In de ochtend zoals wel meer gebeurt na een duurloop weer eens achteruit de trap af, alleen was het ditmaal nog een stuk zwaarder en had hierbij mijn armen nodig. Rond 9 uur ben ik toch de deur uitgegaan om een stuk te gaan wandelen, want in beweging zijn is beter dan zitten en dat ging in een uitermate langzaam tempo. Ik dacht dan ook dat als mensen mij zo zagen dat zij zouden denken dat ik een behoorlijke blessure zou hebben, of net een operatie achter de rug had gehad. Nou een loop operatie was het dan ook wel maar een waar ik heerlijk op terug kan kijken. Rond de klok van 10 uur kreeg ik een smsje van een goede buur voor een bakkie leut. En daar kwam natuurlijk het AD tevoorschijn waarin ik staat als binnenkomer 6054 net achter Korir de nummer 1 want ook hij had een superfinish net als ik.

17:04 Gepost door Richard.nl | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat ! Gefeliciteerd met je marathon. Rotterdam in één woord beschrijven is GENIETEN (en afzien).
Je hebt het gehaald man, we zijn allemaal helden.
Respect !

Gepost door: frank spencer | 10-04-06

proficiat!!! Dat moet toch weer een fantastisch gevoel gegeven hebben. Van harte gefeliciteerd met je prachtprestatie. Hopelijk recupereer je snel en dan even nadenken over de volgende uitdaging?

Gepost door: Dirk | 11-04-06

Rustig aan! Jeetje, ja die klap achteraf, daar hoor je nooit iemand over. Hopen dat het snel weer beter met je gaat. Lekker wandelen zal het snel verbeteren. Sterkte met het herstel. En als het even zwaar gaat.....denk aan je finish: die ervaring nemen ze mooi niet meer van je af.

Gepost door: Linda | 11-04-06

De commentaren zijn gesloten.